• Rezerva online

  Checkin*
  Checkout*
  Nr adulti*
  Tip camere*
  Nr camere*
  Nume
  Telefon
  Email*
  Mesaj

  Campurile marcare cu * sunt obligatorii.

Completati toate campurile marcate cu *

Adresa de email este invalida

Cererea dumneavoastra va fi analizata si in scurt timp veti fi contactat de un consultat pentru finalizarea rezervarii. Trimiteti?


Bal Medieval 


Bal Medieval

Evenimentul are ca tema centrala un BAL MEDIEVAL LA CASTEL si este coordonat de un actor (MC) ce intruchipeaza personajul “Printului”, plin de umor, elegant, indraznet. 
Avem costume si decor spectaculos de castel medieval custrajeri in armuri si dansatori costumati in haine de epoca,lumina specialatorte ce incalzesc atmosfera. 
Evenimentul va include si Concursul “Miss Printesa”Concurs de dansTombola Balului.

Tema scenariului este povestea Printului care isi cauta oPrintesa. Pentru a o gasi el organizeaza un BAL LA CASTELunde prezentele feminine au un statut privilegiat. Ele pot alege partenerul de dans sau de companie. Dansatorii ii vor invata pe cei prezenti cativa pasi de dans medieval. Cei din sala sunt atrasi in concursuri si in dialogul destins legat de alegerea unei“Printese”. Evenimentele petrecerii coordonate de Print, aduc situatii inedite si amuzante. Strajerii costumati in haine medievale intretin atmosfera relaxata, implicand si invitatii in desfasurarea spectacolului sau a concursurilor.

Participantii vor primi la sfarsit un cadou specific impreuna cu un disc ce contine filmul si fotografiile de la eveniment.

Momente din programul serii: 

La sosire invitatii sunt intampinati cu sampanie de catreStrajerii Castelului pe un fundal sonor medieval.
Printul prezinta formatia, dansatorii, anunta concursurile si tombola. Dialogul este interactiv si implica toti participantii.
Printul lanseaza  cautarea Printesei si organizeaza Concursul de Miss. 
Momentul Concursului de dans debuteaza cu cativa pasi de dans medieval coordonat de Dansatori la care sunt invitati toti cei din sala.
Strajerii organizeaza Tombola Balului. 
Atmosfera este destinsa si se fac glume pe seama castigurilor.
Dansul coordonat de DJ are ca punct culminant o Perinita cu costume medievale.

 

ENTERTAINMENT


- BAL MEDIEVAL LA CASTEL
- HOT NIGHT
- SPECTACOLUL “ACTOR PENTRU O SEARA”


NEWSLETTER