• Rezerva online

  Checkin*
  Checkout*
  Nr adulti*
  Tip camere*
  Nr camere*
  Nume
  Telefon
  Email*
  Mesaj

  Campurile marcare cu * sunt obligatorii.

Completati toate campurile marcate cu *

Adresa de email este invalida

Cererea dumneavoastra va fi analizata si in scurt timp veti fi contactat de un consultat pentru finalizarea rezervarii. Trimiteti?

Cheile Dâmbovicioarei se prezintă ca un adevarat canion, cu pereți abrupți, cu înălțimi de până la 200 de metri, întins pe mai mulți kilometri, de-a lungul pârâului Dâmbovicioara.

Cheile Dâmbovicioarei atrag și prin faptul că sunt o parte componentă a Parcului Național Piatra Craiului (care mai cuprinde și Masivul Piatra Craiului, Cheile Dâmboviței și Cheile Ghimbavului). Aici se pot întâlni în jur de 1000 de specii de plante, multe dintre ele ocrotite de lege (mai mult de jumătate dintre speciile de plante ocrotite în România se gasesc aici). Printre acestea se numără: floarea de colț, ghintura galbenă, sângele voinicului, tisa, iedera albă și garofița Pietrei Craiului, monument al naturii, nemaiîntâlnită în nicio altă parte pe glob.

Zona, cel mai mare complex de chei din țară (peste 20), atrage, nu numai prin spectaculozitatea peisajelor, dar și prin multitudinea de elemente ale reliefului carstic: peste 50 de peșteri, avene, arcade sau ape curgătoare cu parcursuri subterane.

Dintre acestea, cea mai cunoscută este Peștera Dâmbovicioarei.

Album fotoOBIECTIVE TURISTICE


NEWSLETTER
© Copyright 2013 - ITS EVENTS MANAGEMENT - Politica de confidentialitate