August 2017
 
 
 

      ROPES  ADVENTURE
    ATELIERE  CU CORZI

 
 
 
        O  echipa adevarata trebuie sa fie la inaltime in orice situatie. Indiferent ca  este vorba de mediul obisnuit de lucru sau de situatii extreme, care necesita  eforturi colective. 
          Ropes Adventure va ofera sansa de a fi cu adevarat sus. La  propriu! Provocarea este cu atat mai mare cu cat membrii echipelor participante  trebuie sa lucreze impreuna, sa se coordoneze si, de ce nu, sa se incurajeze  reciproc pentru a depasi obstacolul altitudinii.
         Va  propunem asadar un program incitant, care combina eficient indemanarea,  abilitatile fizice si dorinta de aventura printr-o serie de probe ce cresc  adrenalina la cote maxime. Sub indrumarea trainerilor profesionisti veti trece,  pe rand, printr-o serie de ateliere care va vor provoca simturile si reflexele  si care va vor ajuta sa va sporiti increderea in propriile capacitati.


  

 
 
  Daca  sunteti adepti ai sporturilor extreme, cu atat mai bine, dar fiti fara grija,  caci nu aveti nevoie de muschi pentru a participa; esential  este sa va pastrati calmul si sa va coordonati. 

            
 
    OBIECTIVE 


    Depasirea  temerilor personale
    legate  de capacitatile
    noastre  fizice;
    Relaxarea  prin exercitiu;
    Autodisciplinarea  personala
    prin  respectarea unor
    norme  stricte de lucru;
    Coordonare  si strategie;
    Managementul  resurselor.
    Comunicarea  si lucrul in echipa 
 
 

Pentru solicitari si informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati:  021 410 79 62; 0728 040 628
                                                                    events@itsevents.ro  

 

 

 


Totul garanteaza reusita  evenimentului dumneavoastra!

 
 
 Acest email a fost trimis de “{%Sender.Name%}” către {%Recipient.Email%}. Dacă doreşti să te dezabonezi sau să raportezi SPAM, click pe linkul de mai jos:

{%Other.UnsubscribeUrl%}