August 2017
 
 
 

Aqvila Club****Relaxare, petreceri si activitati de teambuilding  

 
 
 

       Fie ca este vorba de un eveniment de teambuilding, programe de training, board meetings, seminarii, evenimente private sau petreceri tematice, resortul Aqvila Club****, aflat intr-un loc desprins de agitatia orasului, va intampina cu servicii personalizate, de o calitate ireprosabila, garantandu-va evenimente de succes.

 
   Va punem la dispozitie servicii diversificate pentru evenimente de teambuilding, petreceri corporate sau pentru zilele aniversare ale companiilor, DJ Party, Karaoke, bal mascat in tinute medievale sau Disco Party-uri, toate pentru a garanta evenimente memorabile, distractie si voie buna.
 
   Restaurantul, care gazduieste petrecerile, este unul dintre punctele forte ale complexului hotelier, fiind ideal pentru organizarea de petreceri si ceremonii memorabile (nunti, botezuri, mese festive), avand o capacitate de 120 locuri.

   Prin colaborare cu furnizori locali autorizati, va oferim bucate proaspete si sănătoase, servite in tip bufet suedez, cu refill de cate ori este nevoie, de o calitate indiscutabila.

 

Pentru solicitari si informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati:  021 410 79 62; 0728 040 628
                                                                    events@itsevents.ro  

 

 

 


Pentru evenimente de neuitat!

 
 
 


Acest email a fost trimis de “{%Sender.Name%}” către {%Recipient.Email%}. Dacă doreşti să te dezabonezi sau să raportezi SPAM, click pe linkul de mai jos:

{%Other.UnsubscribeUrl%}