Iulie 2017
 
 
 

Aqvila Club**** – profesionalism, promtitudine, calitate, rafinament si discretie-totul la superlativ

 
 
 
„Rucărul este orăşelul de munte ideal (…) Această fortăreaţă de piatră,  ascunsă sub Alpii transilvani, şi-a păstrat de bună seamă întotdeauna  independenţa.”(Sir Sacheverell Sitwell, „Călătorie prin România”, Ed. Humanitas, 2011)  


Parca rupt dintr-un colt de  rai, resortul Aqvila Club**** , situat in localitatea Rucar, in minunata zona a Portii de intrare pe culoarul Rucar-Bran aflata la poalele masivului Leaota si  strabatuta de Dambovita, este locul ideal unde veti uita de aglomeratie,  poluare, grijile cotidiene, pentru a va umple sufletele de liniste, bucurie si implinire.

      

 
 Fiind un complex modern, Aqvila  Club**** dispune de 4 Sali de conferinta in hotel Aqvila, cu lumina naturala,  echipament tehnic adecvat, mobilier de cea mai buna calitate si internet de  mare viteza, cat si 3 lounge-uri in vilele Iezer, Leaota si Capitanu.

      
 
Restaurantul, cu o capacitate  maxima de 120 de persoane, situat in imediata apropiere a vilelor pentru cazare, are geamuri  vitrate si incanta privirea cu un peisaj superb. Restaurantul gazduieste  petreceri tematice, avand spatiu  generos pentru dans. 
 Preparatele culinare,  realizate prin maiestria si pasiunea bucatarilor nostri satisfac gusturile  celor mai exigenti clienti!  

 

Pentru solicitari si informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati: events@itsevents.ro  

 

 

 

Totul garanteaza reusita  evenimentului dumneavoastra!
 
 
 Acest email a fost trimis de “{%Sender.Name%}” către {%Recipient.Email%}. Dacă doreşti să te dezabonezi sau să raportezi SPAM, click pe linkul de mai jos:

{%Other.UnsubscribeUrl%}