DO IT YOURSELF

OBIECTIVE

  • Depasirea temerilor personale legate de capacitatile noastre fizice;
  • Relaxarea prin exercitiu;
  • Autodisciplinarea personala prin respectarea unor norme stricte de lucru;
  • Coordonare si strategie;
  • Managementul resurselor;
  • Comunicarea si lucrul in echipa.

DURATA

6 ore


NUMAR DE PARTICIPANTI

min. 10 – max. 50

WORKSHOP DE ALPINISM

Atelierele cu corzi in cadrul unui team building sunt deja montate si deservite ca atare pentru participanti. DO IT YOURSELF iti propune o altfel de abordare in care, sub indrumarea trainerilor alpinisti, vei invata sa folosesti echipamentul si vei construi singur atelierele pe care le vei parcurge ulterior.

Programul debuteaza cu un energizer numit „Catusele”. Participantii vor fi prinsi unul de altul, doi cate doi, cu „catuse” realizate din bucati de cordelina de 50 cm lungime. Task-ul este sa descopere modalitatea prin care se pot elibera fara sa desfaca respectivele „catuse” de la maini.

In prima etapa a programului este prezentat echipamentul specific, modul de utilizare si exemple de ateliere in diferite situatii: tiroliana, rapel, catarare etc. Se vor exersa noduri de alpinism si se va lucra cu sisteme de scripeti si amaraje. Se va realiza si o scara de alpinism din cordelina si lemn.

A doua etapa o reprezinta montarea sistemelor in teren. Dupa identificarea zonelor pentru ateliere participantii vor monta un rapel, o tiroliana, un slackline si scara de alpinism. Toate procedurile de montaj vor fi supervizate si aprobate de traineri.

Satisfactia este mult mai mare atunci cand sistemul folosit a fost montat de catre tine!