ESCAPE GAME

OBIECTIVE

  • Promovarea lucrului in echipa;
  • Fidelizarea angajatilor prin oferirea unor experiente memorabile;
  • Stimularea fair play-ului;
  • Posibilitatea de a evalua modul in care relationeaza angajatii din acelasi departament sau din departamente diferite;
  • Scaderea riscului de burnout in randul angajatilor prin angajarea acestora intr-o activitate interactiva si distractiva.

DURATA

3 ore


NUMAR DE PARTICIPANTI

min. 10 – max. 200

CURSA CONTRA – CRONOMETRU

CE TE ASTEAPTA

Escape Rooms sau camerele de evadare sunt un concept pe cat de simplu, pe atat de palpitant: un grup de concurenti intra intr-o camera tematica, unde sunt pusi in fata unei misiuni care trebuie indeplinita contra timp.


DESFASURARE

Scenariile disponibile dureaza in medie intre 120 si 180 de minute. In cadrul acestor exercitii de fitness intelectual, angajatii tai intra in pielea lui Sherlock Holmes, James Bond sau a altor personaje celebre, pentru a rezolva enigme si a indeplini diferite misiuni.


SCENARII:

HITMAN

Concurentii se impart in echipe de investigatori aflate in competitie, insarcinate sa urmareasca si sa captureze un asasin platit.

MURDER MYSTERY

Inspirat din romanele Agathei Christie, scenariul ii invita pe participanti sa intre in pielea lui Hercule Poirot. Misiunea acestora e de a elucida misterul care invaluie asasinarea unui magnat al petrolului in resedinta sa din Marea Britanie rurala.

SPARGERE LA MUZEU

Celebrul tablou Mona Lisa a disparut fara urma din Luvru. Angajatii sunt impartiti in echipe si primesc seturi personalizate de indicii.