Hot Night

Evenimentul are ca tema centrala un MARATON AL DANSULUI si este coordonat de un MC & DJ.

Dansatoarele si dansatorii nostri, in costume exotice si extravagante, danseaza pe gardene, incitand participantii la dans. Efectele de lumina si laserele creaza o ambianta incarcata de pasiune si exuberanta. Decorul modern include si elemente de recuzita (copii dupa statui clasice, armuri, felinare, draperii pretioase, etc.) din alta epoca. Ele aduc o nota de originalitate spatiului de Club. Pe cateva ecrane video gigant se proiecteaza imagini din sala sau efecte vizuale decorative. Mixajul intre sunetul puternic si proiectiile video creaza o atmosfera electrizanta si incita publicul, inclusiv prin cadrele preluate cu camera din sala.

MC-ul va declansa un concurs de Miss, va desemna pe cei mai fierbinti dansatori si va organiza o un concurs de Karaoke. La final, participantii vor primi un cadou specific, impreuna cu un disc ce contine filmul si fotografiile de la eveniment.


MOMENTE DIN PROGRAMUL SERII:

  • La sosire invitatii sunt intampinati cu sampanie de catre Dansatorii care intra in ritm.
  • MC-ul intretine atmosfera, prezinta dansatorii, anunta programul serii, concursurile si momentul de Karaoke.
  • Momentul Concursului de dans aduce pe scena parteneri sau paretenere pentru Dansatorii Clubului. Intensitatea aplauzelor va desemna castigatorii concursului de dans.
  • Dansul coordonat de DJ are ca punct culminant o Perinita incarcata cu pasiune.