Teambuilding

Avem 6 HA de TEREN PRIVAT în care poţi desfăşura orice ACTIVITATE ȋţi doreşti!
Lasă-ne să lucrăm cu tine și să găsim soluția ideală pentru grupul tău!

Complexul Aqvila Club**** din Rucăr este un centru potrivit organizării oricăror activități de team building sau training corporate, punând la dispoziţie 6 hectare de teren propriu, cât şi anumite spații întinse din zonă (le putem accesa în funcție de complexitatea evenimentelor).

Tot ce trebuie să faci, este să identifici ce anume doreşti să îmbunătățeşti la echipa ta.


Descoperă și alege programul potrivit!

Vezi un exemplu de teambuilding de la partenerii nostri de la 4PSA.com

Contactează-ne acum pentru lista completă şi detalii suplimentare!

rezervari@aqvilaclub.ro

INVESTIND ÎN OAMENI, INVESTEȘTI ÎN AFACEREA TA!


Te-ai întrebat vreodată care sunt abilitățile esențiale ale echipelor de succes?

Colaborarea, Cooperarea, Comunicarea și Curajul sunt cheile către o gândire creativă, îmbunătățind calitatea relațiilor interumane. Sunt căile ce duc spre încredere, apartenență și integritate, spre un schimb fantastic de informații și resurse valoroase.

Îți dorești o echipă care să genereze idei fantastice și să rezolve probleme complexe spre o viziune comună? O echipă care să comunice eficient? O echipă cu inițiative de a prelua împreună proiecte mai dificile, pentru realizări mai mari? O echipă ce perseverează fără teamă, când se confruntă cu provocări și schimbări? O echipă sudată și cooperantă?

Îți recomandăm programe ca 6 HATS sau DRESS FOR SUCCESS.

Descoperă toate programele din categoria BUSINESS GAMES!

Revigorare, Energie și Focalizare

Ce manager nu-şi doreşte implicare și concentrare pentru angajaţii săi, în scopul creșterii rezultatelor?
Astfel, vă punem la dispoziție o serie de PROGRAME ACTIVE: SPORTS DAY, CITY BOUND, etc cu activități fizice ușoare și grad redus de dificultate. Acestea au rolul de a crea euforie și de a reduce stresul și anxietatea, de a spori procesul de învățare și a îmbunătăți memoria fiecărui participant.
Formarea activă a echipei are beneficii psiho-sociale care întăresc conexiunea socială, legăturile între egali și sprijinul social.

Alte doua categorii care vi le recomandăm sunt EVENIMENTELE MUZICALE și PROGRAMELE RITMICE, cum ar fi: THE ROCK DEPARTMENT sau TAM! TAM!

Trăiește emoții unice alături de echipa ta la Aqvila Club**** !

Voie bună, Motivare, Rezistență

Sănătatea fizică, mentală și spirituală sunt esențiale pentru motivarea și implicarea angajaților.

De la pictură la film, iubim inovația și creativitatea. Activitățile artistice întrețin sănătatea mintală și generează fericire, relaxare și reduc stresul. În urma unor activități creative de grup, vei avea o echipa mai unită mai cooperantă și orientată spre rezolvarea problemelor.

Te provocăm să descoperi PROGRAMELE noastre CREATIVE, printre care: MAKING OF, WATCH! WORK! PLAY!, cât și ACTIVITĂȚILE ARTISTICE: IN FOCUS, T-SHIRT STENCIL, etc.

Descoperă cele mai interesante, distractive și motivaționale programe!

Angajament, Conectare și Dinamica echipei, Spirit competitiv

Ce manager nu-și dorește ca angajații săi să găsească soluții, acolo unde alții văd doar limitări și să suțină valorile organizației din care fac parte?

Cu toții iubim distracția, iar prieteniile se formează petrecând timp valoros cu ceilalți. Prin urmare, echipele care se distrează împreună, lucrează mai armonios și mai eficient. În cadrul acestor programe, angajații sunt încurajați să îmbine obiectivele personale cu cele ale companiei.

Acest lucru nu e o utopie, ci o posibilitate reală. Soluția noastră? Categoria de PROGRAME DISTRACTIVE ȘI COMPETITIVE: BOARD GAME NIGHT, HOCUS FOCUS, TRESURE HUNT, OUTBACK și multe altele.

Nu ezita să descoperi lista completă!

Inovaţie, Gândire Creativă, Strategică, Arhitecturală (design thinking) și Transformațională

Vrei ca angajații tăi să fie agili, cu atenția echilibrată, și orientați către avantajul competitiv?

Programele noastre sunt o modalitate eficientă de a dezvolta o deschidere către o îmbunătățire continuă a procesului, o viziune comună, către responsabilitate și autenticitate. Totul numai prin spontaneitate și improvizație.

Categoria de PROGRAME DE CONSTRUCȚII ȘI INVENȚII: STAR WARS SAGA, INVINCIBILA ARMADA, etc conține activități creative de consolidare a echipei prin comunicare eficientă, împărțirea corectă a sarcinilor și managementul timpului!

Te așteptăm să descoperi cele mai inovative și distractive programe!

Excelență, Dezvoltare Personală

“Singurii oameni care percep întregul tablou, sunt cei care ies din cadru.” - Salman Rushdie

PROGRAMELE noastre DE DEZVOLTARE PERSONALĂ, printre care SEVEN SUMMITS, UNTOLD plasează indivizii în afara zonei lor de confort. Când înveți să cânți alături de colegi ca într-o orchestră, în mai puțin de două ore, înseamnă că ai pornit deja pe drumul excelenței și al dezvoltării personale!

Excelența se traduce prin identificarea aspectelor care trebuie dezvoltate la tine sau la echipa ta, prin proiectarea strategiilor de îmbunătățire și prin punerea acestora în practică.

Avem o listă lungă de programe. Ești curios?

Dăruire

PROGRAMELE CSR aduc beneficii emoționale și fizice, atât celor care primesc cât și celor care dăruiesc. Iar dăruirea în grup amplifică aceste beneficii, înzecindu-le.

Mulți foști participanți la aceste programe continuă și azi să se implice în activități sau grupuri de caritate, ceea ce demonstrează vădit impactul profund al acestor programe speciale.

Află cum poți participa activ la acest tip de programe și cum poți fi parte din comunitatea ce ajută zona!

PROGRAME SPORTIVE: CĂLARE PE CAI PUTERE – OFFROAD, ROPES ADVENTURE

„Talentul câștigă meciul, dar inteligența și lucrul în echipă câștigă campionate.” - Michael Jordan

Iți dorești adrenalină? Experimentează noi senzații!”

Management organizațional, Leadership și Training

„În viata nu primești vreodată ce meriti, ci ce negociezi” - Thomas Edison

Prin PROGRAMELE noastre DE TRAINING: CURAJUL DE A SPUNE “DA” sau SUNT TIMID, DAR MĂ TRATEZ se identifică și se stimulează: abilitățile de leadership, strategiile de brand, modul de a relaționa cu clienții, metoda potrivită de project management, tacticile de networking, abilitățile de negociere și modul de gestionare al echipelor, conflictelor, schimbărilor, resurselor, riscurilor și timpului.

Adică îți punem la dispoziție toate instrumentele de care ai nevoie pentru a-ți upgrada angajații și implicit, afacerea!

Descoperă lista completă DOAR la Aqvila Club**** RUCᾸR!